Riga Open 2013	
         
            
        Šī būs jau trešā sezona, kad Latvijas Kērlinga asociācija aicina kērlinga entuziastus no Latvijas, Eiropas un visas pasaules piedalīties starptautiskajā kērlinga turnīrā Riga Open.
| Datumi: | 23.-25.08.2013. | 
| Turnīra tips: | Open (jebkuri četri) | 
| Vieta: | Kērlinga halle Rīgā, Biķernieku ielā 121h | 
| Komandas: | 12 | 
| Garantētās spēles: | 5 | 
| Dalības maksa: | 270 EUR vai 190 LS | 
| Noteikumi: | Spēles tiks aizvadītas saskaņā ar WCF noteikumiem (4 brīvo sargu likums) | 
| Ledus gatavošana: | Ledus tiks gatavots ar Ice Boss pirms katras spēļu kārtas. Galvenais ledus meistars - Artis Zentelis, galv.ledus meistara vietnieks - Arnis Veidemanis. | 
| Izspēles kārtība: | 12 komandas tiks sadalītas trīs grupās, kuru ietvaros tiek aizvadītas grupu apļa spēles. Pec grupu apļa spēlēm komandas tiek pārdalītas trīs play-off grupās, kuras aizvada spēles pēc play-off četrām komandām shēmas lai noskaidrotu komandu gala rangu. | 
| Spēles ilgums: | Līdz 8 endi ar ekstra endiem. Laika limits: pēc 1 stundas 45 minūtēm tiek pabeigts iesāktais ends. Ekstra endos spēlē bez laika limita | 
| Treniņi | Katrai komandai būs 4 minūšu pirmsspēles iesildīšanās. Pēc iesildīšanās komandas izpilda PAM | 
| PAM: | Pēc pirmsspēles iesildīšanās katrai komandai būs 1 minūte PAM izpildīšanai. Metienu var izpildīt jebkurš komadas spēlētājs. PAM tiks izmantots ranga noteikšanai pēc grupu apļa spēlēm, ja komandām uzvarēto-zaudēto spēļu un savstarpējo spēļu rādītāji būs vienādi, kā arī Pēdējā Akmens Tiesību noteikšanai pirms katras spēles Riga Open 2013 laikā. | 
| Cita informācija: | Turnīra uzvarētāji saņems kausu, visi dalībnieki saņems suvenīrus. Sacensību laikā būs pieejama bezmaksas tēja, kafija, pusdienu uzkodas un cepumi | 
| Pieteikšanās: | līdz 31.07.2013. | 
| Konkaktinformācija: | Roberts Birznieks, email: curling@curling.lv, tālr: +371 26456441 | 
Riga Open 2013 paredzamais spēļu grafiks
Riga Open 2013 informācija angļu valodā

Komentāri (0)
	
 
                                  







 
                                    

